Ultraweld.nl

Montage

 

 

 

 

 

 

 

Door de ruime ervaring in de constructie-machine,  apparatenbouw, diverse montage werkzaamheden en projectbegeleiding in binnen en buitenland, zowel in de zuivel-voedingsindustrie als in de chemische industrie is Ultraweld Lastechniek op alle markten thuis.

Ook op het gebied van fotolassen en keurwerk kunt u bij Ultraweld Lastechniek terecht. Door vele contacten en goede samenwerking met andere zelfstandigen is het mogelijk om grotere projecten te realiseren.

Ook hebben wij de beschikking over grotere werkruimten en machines zoals o.a. een knipschaar, een cnc gestuurde kantbank, draaibanken, Polysoude orbitaal lasmachine en semi automatische linktzaag. Tevens beschikken wij over een goed uitgeruste servicebus.

 

Wij staan garant voor goede service en flexibiliteit

 

Wij leveren uitsluitend vakwerk van topkwaliteit

 

 

Ultraweld Lastechniek ontwikkelt samen met Eilers RVS Bewerking B.V. en Eilers Beheer B.V. een separator die geschikt zal zijn voor verwerking van onder meer kroos en luzerne, eventueel met reststroom van uienschillen tot producten die geschikt zijn voor consumptie. 

Hierbij dient aandacht te worden besteed aan het leidingwerk in de separator. In het leidingwerk mogen geen haakse bochten of andere obstructies voorkomen waardoor product achter kan blijven. 

Ook dient de machine volledig te kunnen worden gereinigd. Hiertoe is demontabel zijn van (onderdelen van) de separator van belang. 

Ander aandachtspunt betreft de pakkingen en de afdichting in de separator.

Deze dienen foodgrade te zijn. 

Belangrijk aandachtspunt binnen de ontwikkeling betreft het aflassen van onderdelen zodat geen dubbelingen en spleten overblijven die vervuiling kunnen veroorzaken. 

Een andere uitdaging binnen onderhavig project is dat de machine in zeer korte tijd volledig gereinigd moet kunnen worden teneinde voldoende productietijd te waarborgen.